Διατροφή

Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων

Τι προσφέρει η “The Finest Form”

Τροφή  για..σκέψη

“Ένα ταξίδι χιλίων χιλιομέτρων αρχίζει με ένα βήμα” (Λάο Τσε, Κινέζος φιλόσοφος, 6ος αιώνας π.Χ.). Κάνοντας την πρώτη κίνηση να αναζητήσεις λύσεις για τα θέματα της διατροφής σου μέσα στην καθημερινότητα, ήδη έχεις μπει στην τροχιά ενός μακρόπνοου ταξιδιού που δεν έχει άλλον προορισμό παρά την υγεία, την ευεξία σου, επιλογές στο σύνολό τους για μια καλύτερη και αξιοβίωτη ζωή. Πολύτιμο σύμβουλο, συνοδοιπόρο και συμπαραστάτη σ’ αυτήν την πορεία, έχεις δίπλα σου την “The Finest Form”.

Η πολυετής εμπειρία των ειδικών μας στο χώρο της διατροφής και της διαιτολογίας, μας δίνει τη δυνατότητα να ακολουθήσουμε τις τελευταίες εξελίξεις σε κάθε πτυχή της επιστημονικής γνώσης που αφορά την τροφή, το φαγητό, τη θρέψη. Ζούμε σε έναν κόσμο που μεταβάλλεται ραγδαία, ωστόσο η ανάγκη μας για ένα υγιές σώμα, που ζει σε αρμονία με το περιβάλλον, με τον κοινωνικό περίγυρο, αλλά και με τις παγκόσμιες εξελίξεις, είναι διαχρονική και αδιαπραγμάτευτη.

Είμαστε όλοι κρίκοι της τροφικής αλυσίδας, πολύτιμοι παράγοντες και μέλη της οικολογικής πυραμίδας. Κάθε μας επιλογή ως προς το τι τρώμε, έχει αντίκτυπο όχι μόνο σε μας που είναι το προφανές, αλλά και στο ευρύτερο εκάστοτε σύνολο που εντασσόμαστε.

Οι συνήθειές μας συχνά απηχούν τις αντιλήψεις, τις πεποιθήσεις, το μορφωτικό επίπεδο, την οικονομική και κοινωνική μας κατάσταση, την οπτική μας για τη ζωή. Μια μικρή τροποποίηση της συμπεριφοράς μας, αυτό το ένα διαφορετικό “βήμα” μέσα στην πολλαπλή μας διασύνδεση με τον κόσμο, αλλάζει και το βηματισμό των άλλων γύρω μας. Δώσε το χέρι σου, μπες στο χορό και πάμε να ξεκινήσουμε το ταξίδι… Χρειάζεσαι μόνο τη διάθεση να δοκιμάσεις.  

Εξατομικευμένη προσέγγιση

Στην “The Finest Form” θα βρεις:

  • Σεβασμό γι’ αυτό που είσαι. Για τη μοναδικότητά σου. Για τις ξεχωριστές σου ανάγκες. Για τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις σου. Σε αφουγκραζόμαστε.
  • Κατανόηση για όσα σε απασχολούν, πάνω στα ζητήματα της διατροφής. Δεν είσαι μόνος σου σ’ αυτή την προσπάθεια. Είμαστε δίπλα σου.
  • Κίνητρα για να ενεργοποιήσεις την επιθυμία σου για αυτοφροντίδα, μέσα από τη συνειδητοποίηση των πραγματικών αναγκών σου.
  • Εργαλεία, γνώση, υποστήριξη, κατεύθυνση για να πορευτείς στο δικό σου προσωπικό δρόμο, να τον ανακαλύψεις, να τον επαναπροσδιορίσεις εάν χρειάζεται, και κυρίως να τον απολαύσεις. Με ανεξαρτησία και αυτονομία, αλλά ταυτόχρονα και με τα οφέλη της ομαδικής στήριξης, εάν το επιθυμείς και σου ταιριάζει.
Ολιστικές λύσεις διατροφής

Το πλάνο της διατροφής σου χαράζεται με γνώμονα την εσωτερική σου “πυξίδα”. Από τους ειδικούς και από τους εισηγητές των εργαστηρίων, λαμβάνεις πολύτιμη γνώση και πληροφόρηση για να αποφασίσετε από κοινού τη στρατηγική που θα εφαρμόσετε στην πράξη. “ Η τροφή σου να είναι το φάρμακό σου” κατά τον Ιπποκράτη, θεμελιωτή της σύγχρονης ορθολογικής Ιατρικής. Κι αυτή η ιδέα διαπερνά και εμπνέει τη δράση όλης της ομάδας της “The Finest Form”

Η απώλεια βάρους, το αδυνάτισμα, που είναι το κύριο ζητούμενο συνήθως των περισσότερων, επιτυγχάνεται μεν, αλλά ως επιθυμητό αποτέλεσμα, ως φυσικό επόμενο της συνολικής αλλαγής και όχι ως μοναδικός αυτοσκοπός.
Πετυχαίνεις τους στόχους σου, αλλά έχεις μάθει προηγουμένως, μέσα από την εκπαίδευση και την επιμόρφωση στα εργαστήριά μας, να “θέλεις” και να θέτεις τους κατάλληλους στόχους για σένα, να επιθυμείς ό,τι προάγει την υγεία και την ευεξία σου, με ρεαλιστικό και κυρίως αποτελεσματικό τρόπο.
Μαθαίνεις να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου, να κάνεις τις σωστές επιλογές για σένα διατροφικά, αναλαμβάνοντας πλήρως και συνειδητά την ευθύνη της θρέψης σου.