Ολιστικός τρόπος διατροφής στην εργασία

Επικοινωνήστε μαζι μας για μία προσφορά που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες

Ξεκινάμε στις 21 Οκτώβριου 2021

 

Περιγραφή

Με τη φιλοσοφία του Veganism και τις γνώσεις του δυτικού τρόπου ζωής προσφέρουμε τη δυνατότητα στον εργαζόμενο να μάθει, να επικοινωνήσει και να γευτεί έναν ολιστικό τρόπο διατροφής στον χώρο εργασίας.  Θα κάνουμε μια ιστορική αναδρομή του βιγκανισμου.Θα αναλύσουμε το μέγεθος της εξέλιξης που προκύπτει με την μετάβαση αυτή σε θέματα ηθικής, κλιματικής αλλαγής, περιβάλλοντος και πάνω από όλα υγείας.  Αυτό σημαίνει ότι θα μοιραστούμε πολλούς λόγους για την επιλογή μιας αυστηρής φυτικής διατροφής και ενός vegan τρόπου ζωής και πως μπορεί να βοηθήσει και να τονώσει τον σύγκρονο εργαζόμενο.

Private chefing και στοχευμένες γνώσεις που δίνουν έμφαση στην  ενισχύση του ανοσοποιητικού και την καλύτερη εργασιακή απόδοση, προσθέτοντας ένα πλήρες μενού σε buffet με επιλογές κατόπιν επικοινωνίας με τον chef μας.

– ολιστικός τρόπος ζωής
– ηθική
– κλιματική αλλαγή & περιβάλλον
– υγεία
– plant based γεύμα
– snacking tips

Το εργαστήριο μπορεί να πραγματoποιηθεί στα πλαίσια του Team Building της εταιρείας σας στον χώρο σας ή σε ιδιωτικό χώρο.

Διάρκεια εργαστηρίου

3 ώρες

Αριθμός συμμετεχόντων

10 έως 20 άτομα

Διεξαγωγή:

Ιδιωτικός χώρος

Ενότητες

Η ολική χορτοφαγία αποτελεί ολοκληρωμένο τρόπο ζωής. Πολλές οι αλλαγές που επιφέρει η μετάβαση αυτή. Και θα κατανοήσουμε γιατί ο βιγκανισμός αποτελεί μια ολιστική προσέγγιση για την καθημερινότητά μας.Με κάθε λεπτομέρεια και ερευνητικό υλικό θα μάθουμε καλύτερα πως μπορούμε να το επιτύχουμε.

Πρώτη ύλη, εντοπιότητα προϊόντων, διατροφική μετάβαση, συνειδητότητα, εμπλοκή με το καθημερινό μας γεύμα . Θα ανακαλύψουμε εκείνους τους λόγους που θα πρέπει να συνδεθούμε με το φαγητό μας καθημερινά.

Διατροφικές ομάδες, συνδυασμούς αυτών. Η παραπάνω θεωρία μπαίνει στην κουζίνα μας!!.  Θα αρχειοθετήσουμε τις διατροφικές ομάδες που πρέπει να περιλαμβάνει ένα ισορροπημένο γεύμα με σκοπό να ενισχύσει τον οργανισμό για το υπόλοιπο της ημέρας , και θα μαγειρέψουμε μερικούς από τους άπειρους συνδυασμούς που μπορούμε να έχουμε !

Η ώρα για το μεσημεριανό μας και θα ενισχύουμε την γέφυρα της αλλαγής για μια επιτυχημένη εύκολη και σωστή εμπλοκή μας με τα καθημερινά μας πιάτα!

Παρουσίαση ωμοφαγίας και μακροβιοτικής διατροφής.

Ανδρέας Τζουανόπουλος

Μάγειρας

Η μεγάλη φοβία που προκαλούσα στην μητέρα μου ήταν όταν σε ηλικία 10 χρόνων με έβρισκε κλεισμένο στην κουζίνα να έχω αραδιάσει στο τραπέζι της κουζίνας υλικά και σκεύη και να προσπαθώ να μαγειρέψω κάτι γιατί πάντοτε πεινούσα (φαγανό παιδί)! Έχοντας κάτι τόσο έντονα έμφυτο δεν θα μπορούσα να ασχοληθώ με τίποτα άλλο…

Περισσότερα
προσωπογραφία

Τόνια Ζηλιαναίου

Διατροφολόγος & Fitness coach

Η εσωτερική παρόρμηση για την κατανόηση της τροφής και του σώματος, ήταν κινητήριος δύναμη για μένα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Λιβαδειά. Αποφάσισα να φοιτήσω στην ειδικότητα

Περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις θέσεων, καλέστε στο +30 6975 66 89 71 ή στείλτε μας email στο hello@thefinestform.com.