Η Θεραπευτική Τέχνη του Σιάτσου

199

Τιμή πακέτου: €199,00

Ο δεύτερος κύκλος συναντήσεων ξεκινάει σύντομα!

Περιγραφή

Στις συναντήσεις μας θα γνωρίσουμε την Θεραπευτική Τέχνη του Σιάτσου και πως αυτή μπορεί να μας προσφέρει ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο.

Δουλεύοντας σε ζευγάρια και δια μέσου του αγγίγματος “ακούμε” τον εαυτό μας και τον άλλον. Προσεγγίζουμε την ύπαρξή μας “ως όλον”, σώμα – συναίσθημα – νους “ως ένα”, μέσα από την ολιστική και ποιητική ματιά της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής και Φιλοσοφίας. Νιώθουμε την ενέργεια (Qi) που ταξιδεύει στα ενεργειακά κανάλια (Μεσημβρινούς) που διατρέχουν το φυσικό σώμα και μαθαίνουμε τρόπους να την κινούμε. Αφουγκραζόμαστε τα εσωτερικά μας όργανα και αντιλαμβανόμαστε πως αυτά συνδέονται με τα συναισθήματά μας, παρατηρώντας ταυτόχρονα τη συμπεριφορά του νου. Μαθαίνουμε τρόπους να φροντίζουμε το Ανοσοποιητικό Σύστημα και την Σπονδυλική Στήλη, η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη με το Νευρικό σύστημα.

Συνοδοιπόρος στο ταξίδι μας θα είναι ένα καταπληκτικό “εργαλείο” που ο καθένας μας διαθέτει αλλά στη ροή της καθημερινότητας συχνά “χάνεται”…η Αναπνοή. Μέσα από τεχνικές χαλάρωσης, αναπνοής και διαλογισμού ο Νους συναντά την ηρεμία.

Έχουμε δημιουργήσει πλέον το χώρο για να βιώσουμε μία βαθιά εσωτερική γαλήνη.

Ας γνωριστούμε ξανά με τον εαυτό μας

– φροντίζοντας την Αναπνοή
– χαλαρώνοντας το Σώμα
– δροσίζοντας το Συναίσθημα
– ηρεμώντας τον Νου

Διάρκεια κύκλου:

4 εβδομάδες

Διάρκεια συναντήσεων:

3 ώρες

Διεξαγωγή:

Διά ζώσης συναντήσεις

Ενότητες

1η συνάντηση: Το ανθρώπινο σώμα – Ιδωμένο στη Δύση και την Ανατολή

2η συνάντηση: Η Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική και η Θεραπευτική Τέχνη του Σιάτσου

3η συνάντηση: Φροντίδα της Σπονδυλικής Στήλης και του Ανοσοποιητικού

4η συνάντηση: Μία συνεδρία Σιάτσου – Ολοκλήρωση εργαστηρίου

Βαγγέλης Πλατανίτης

Θεραπευτής Shiatsu

Γεννήθηκα στην Αθήνα και σπούδασα Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Από τα σχολικά μου χρόνια, όμως, η επιθυμία μου να ασχοληθώ με τον άνθρωπο ήταν έντονη. Για πολλά χρόνια έπαιζα μπάσκετ σε ερασιτεχνικό επίπεδο, αλλά ορισμένοι σοβαροί τραυματισμοί με οδήγησαν να αφουγκραστώ καλύτερα το σώμα μου και να αναλογιστώ τι θα μπορούσα να κάνω για να το φροντίσω. Εκείνη την περίοδο, βρέθηκε στον δρόμο μου το Σιάτσου…

Περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις θέσεων, καλέστε στο +30 6975 66 89 71 ή στείλτε μας email στο hello@thefinestform.com.