Η Θρέψη της Ψυχής

Τιμή πακέτου: €299,00
Τιμή 1ης συνάντησης: €49,00

Ο επόμενος κύκλος ξεκινά τον Ιανουάριο 2022.

Περιγραφή

Όλοι λίγο ή πολύ, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να φροντίζουμε τον εαυτό μας, πως να τρεφόμαστε υγιεινά ή να ασκούμαστε ωφέλιμα. Άλλωστε μας το λέει και το ίδιο μας το σώμα.

Όμως, συχνά, ενώ γνωρίζουμε πως το τρίτο πιάτο φακή νυχτιάτικα δεν είναι και πολύ καλή ιδέα, το τρώμε. Ενώ το σώμα μας διψάει για κίνηση, βουλιάζουμε στον καναπέ. Λες και το να φροντίσουμε τις ανάγκες μας είναι αγγαρεία, μπελάς, κι  ο εαυτός μας γίνεται αντίπαλος και ξένος.

Τι θα συνέβαινε αν στεκόμασταν για μια στιγμή να τον παρατηρήσουμε; Να τον γνωρίσουμε λίγο καλύτερα; Αν μπορούσαμε να αφουγκραστούμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του; Θα άλλαζε αυτό τη συμπεριφορά μας απέναντί του; Πώς θα επηρέαζε  την αυτοφροντίδα μας; Υπάρχουν άραγε κρυμμένοι σύμμαχoι μέσα μας που περιμένουν να αξιοποιηθούν;

Αν σε αγγίζουν με κάποιο τρόπο αυτά τα ερωτήματα, ακόμα καλύτερα αν σου γεννούν νέα, σε προσκαλώ σε μια σειρά διαδικτυακών συναντήσεων με τίτλο “η θρέψη της ψυχής”.

Στις συναντήσεις αυτές θα εξερευνήσουμε το πώς σχετιζόμαστε με τον εαυτό μας, πώς αυτό επιδρά στον τρόπο που τον φροντίζουμε, αν αυτό είναι κάτι που αλλάζει και πώς. Στόχος είναι να βρεις τις απαντήσεις εκείνες που του ταιριάζουν προσωπικά και απορρέουν από τη μοναδικότητα σου.

Η διαδικασία προτείνει την ενεργό συμμετοχή, μέσα από βιωματικές δράσεις. Θα αξιοποιήσουμε το “μαζί” της ομάδας, τιμώντας το σημείο εξέλιξης που βρίσκεται ο καθένας από μας.

Διάρκεια κύκλου:

6 εβδομάδες

Διάρκεια συναντήσεων:

2 ώρες

Διεξαγωγή:

Online

Tsakiri

Ευγενία Τελική

Ευγενία Τσακίρη

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας- Ψυχοθεραπεία NDI

Είμαι η Ευγενία. Μέσα από τη σχέση μου με το θέατρο συνάντησα τη Δραματοθεραπεία κι έτσι γνώρισα το μαγικό κόσμο της ψυχολογίας. Συμμετείχα σε δεκάδες ομάδες και εκπαιδεύσεις πολλών προσεγγίσεων με ιδιαίτερη προτίμηση  σ΄αυτές που συνδυάζουν το σώμα, την τέχνη και την ψυχοθεραπεία…

Περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…