Ευεξία στην Εργασία – Μια ολιστική προσέγγιση

Η Ευεξία στον χώρο Εργασίας αναδεικνύεται σε μείζονος σημασίας λειτουργική ανάγκη για τις επιχειρήσεις, στο διαρκώς δυναμικά μεταβαλλόμενο εργασιακό τοπίο. Η The Finest Form επενδύει πρώτα στον Άνθρωπο και παρέχει ολοκληρωμένα Προγράμματα προς τις εταιρείες, στο πλαίσιο της Εταιρικής και Κοινωνικής τους Ευθύνης.

Προκλήσεις 

  • Πώς μπορούμε να είμαστε η καλύτερη εκδοχή μας επαγγελματικά;
  • Πώς γίνεται να μένουμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι στην εργασία μας;
  • Πώς κατορθώνουμε να αισθανόμαστε ασφαλείς, σε καιρούς αβεβαιότητας και εργασιακής ρευστότητας;
  • Πώς αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις της καθημερινότητας στο γραφείο και την επαγγελματική μας δράση, διατηρώντας ακέραια την υγεία μας και την ψυχοκοινωνική ευεξία μας;
  • Με ποιον τρόπο μπορούμε να αυξήσουμε την παραγωγικότητα, να ενισχύσουμε τη δημιουργικότητά μας και να λειτουργούμε εποικοδομητικά μέσα στην ομάδα, στο εργασιακό μας περιβάλλον;
  • Πώς τα βγάζουμε πέρα με περιστατικά ή εποχές ολόκληρες κρίσης στη δουλειά μας;

Ψυχοκοινωνική ευεξία

Η ολιστική μας προσέγγιση κινείται στους άξονες της ζωτικότητας και της ψυχοκοινωνικής ευεξίας, με στόχο την αποφόρτιση από το εργασιακό στρες.

Ένας ικανοποιημένος, ήρεμος εργαζόμενος που νιώθει ασφαλής, δημιουργεί και συνεργάζεται αρμονικά, προσδίδει προστιθέμενη αξία στην εταιρεία του και είναι η αδιαπραγμάτευτη “περιουσία” της.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το είδος της επιχείρησης, παρέχουμε την κατάλληλη υποστήριξη, ώστε να μπορούν να προληφθούν ψυχοκοινωνικοί κίνδυνοι, καθώς και το άγχος στον εργασιακό χώρο.

Είμαστε κοντά στον εργαζόμενο και φροντίζουμε να είναι υγιής και ασφαλής, μέσα στο εκάστοτε εταιρικό περιβάλλον.

Custom-made προγράμματα για εταιρείες

Η The Finest Form σχεδιάζει, υλοποιεί και προσφέρει προγράμματα προς τις επιχειρήσεις που δίνουν τα εφόδια στους εργαζόμενους να αντεπεξέρχονται στις αυξημένες απαιτήσεις των καιρών.

Σε πλήρη συνεννόηση και συνεργασία με την κάθε επιχείρηση, διοργανώνουμε βιωματικά, διαδραστικά σεμινάρια δια ζώσης ή διαδικτυακά, καλλιεργώντας τα soft skills των εργαζομένων που είναι τόσο απαραίτητα όχι μόνο για την επαγγελματική επιβίωση, αλλά κυρίως για τη δημιουργία, την έμπνευση και την προσωπική ανάπτυξη.

Πιο συγκεκριμένα, παρέχουμε:

Διαδικτυακά Σεμινάρια
Διαδραστικά δια ζώσης σεμινάρια
Team coaching
Προπονητική σε ομάδες
Team bonding activities
Δράσεις για σύνδεση ομάδας

Μείνε στην παρέα

Κάνε εγγραφή στο newsletter της The Finest Form και μάθε για όλα τα νέα μας προγράμματα!


Συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου