Ημέρα 12η και 11η

Η 12η και 11η ημέρα κλείνουν τον Αύγουστο με την #αντίστροφημέτρηση ,για να μπούμε δυναμικά στην τελική δεκάδα. Ευχές για έναν καλό νέο μήνα, αλλά κατά τη δική μου γνώμη, μήνας παρεξηγημένος. Ο Σεπτέμβρης είναι ο “βασιλιάς” στους 12 μήνες του χρόνου!

Τα tip της 12ης και 11ης ημέρας:

Tip No12 : Ο Σεπτέμβρης είναι η αρχή ενός νέου έτους.

Tip No11 : Δες έξω από τα δεδομένα.

Το πήρα απόφαση! Ξεκινάω!

Το συμπέρασμα βγαίνει αβιάστα. Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας πολλών ενάρξεων. Ξεκινούν τα σχολεία,  οι αθλητικές δραστηριότητες μικρών και μεγάλων,μπαίνουν νέοι στόχοι στις επιχειρηματικές δραστηριότητες, ξεκινούν τα πανεπιστήμια σε εθνικό και διεθνές επίπεδο ,ξεκινούν μετακομίσεις , νέες γνωριμίες/φιλίες!!

Ξεκινάς και συ να αναλογίζεσαι…Να κάνω το Α ή το Β; Να προσέξω λίγο την ποσότητα του φαγητού, να προσέξω λίγο τον εαυτό μου, να βάλω μια σειρά σε αυτά που χρειάζεται να γίνουν.Ξεκινάς να συλλογίζεσαι όλα αυτά μέχρι την στιγμή που θα τα κάνεις πράξη, κάποια στιγμή στο μέλλον, αόριστα.  Ε, λοιπόν, ο Σεπτέμβρης είναι η καλύτερη περίοδος του χρόνου για ενάρξεις! Ναι, είναι.

Όχι ο Γενάρης του νέου έτους ,ούτε η Άνοιξη του 2016 , ούτε ο Μάιος που δοκιμάζεις ξανά το μαγιό σου, ούτε του χρόνου τον Σεπτέμβρη. Φέτος, το 2015 μέχρι τις 11 Σεπτέμβρη έχεις την ευκαιρία να πάρεις την απόφαση πιο δυναμικά, για να ξεκινήσεις αυτό που τόσο καιρό αναβάλλεις. Όχι λίγο αυτή τη φορά ,αλλά ΠΟΛΥ! Δώσε σημασία στην ανάγκη του σώματός σου περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά! Το τώρα μπορεί να γίνει η καλύτερη στιγμή όλων των εποχών!!!

Αυτή η στιγμή που τόσο καιρό περίμενες ήρθε!!

Στο φωνάζω: Ο Σεπτέμβρης του 2015 είναι η αρχή του χρόνου και είναι πλέον καιρός να δεις έξω από τα δεδομένα! Έχεις εσύ τη θέληση και τη δύναμη. Έχω εγώ την ικανότητα να σε βοηθήσω. Πάρε την απόφαση μέσα στις επόμενες 11 ημέρες και θα με έχεις συνοδοιπόρο σου 100%.

Ο Σεπτέμβρης είναι διαφορετικός μόνο αν εσύ τον δεις διαφορετικά και ΝΑΙ, σε προκαλώ να τον δεις διαφορετικά. Μπορείς άραγε; Θα είναι ο Σεπτέμβρης η αφετηρία ,ή θα αρχίσεις τις  μελαγχολίες ; Μπορείς να αρνηθείς την αφορμή και να γυρίσεις πάλι πίσω, στα ίδια; Σε προκαλώ!!

Δώσε την απάντηση στον εαυτό σου μέχρι 11 Σεπτέμβρη.

Για περισσότερες λεπτομέρειες κάνε τώρα εγγραφή στο blog ,γράφοντας το e-mail σου στην δεξιά στήλη (όπου παραμένει ασφαλές και εμπιστευτικό, plus spam free) , για να παραμένεις ενήμερος /ενήμερη σε ότι πρόκειται να συμβεί!!

Και αν σου άρεσε το άρθρο μπορείς πάντα να το μοιραστείς με τους φίλους σου στα παρακάτω link…

Patzaroula on Google+

Patzaroula on Facebook

Patzaroula on Instagram

Και αν δεν ξέρεις για ποιόν λόγο υπάρχει η #αντίστροφημέτρηση πάτα εδώ :http://wp.me/P2qhnY-i8

FacebookTwitterLinkedInEmailMessenger

Leave a Reply

Your email address will not be published.